Pri nas vam nudimo najem tiskalnika

 

Najemite Tiskalnik s Pogledom V Prihodnost

Pri Birotehni smo že od leta 1995 gradili pot za prihodnost, z združevanjem dolgoletnih izkušenj s sodobnimi inovacijami. Smo 'future ready' partner, ki vam prinaša več kot le tiskalnik.

  • Trajnost za Jutrišnji Svet: Naša zaveza trajnostnemu razvoju se odraža v vsakem najetem tiskalniku. Dolga življenjska doba tonerjev in kartuš, skupaj z odgovornim recikliranjem, pomeni manj odpadka in večja skrb za okolje.

  • Brezskrbno Delovanje: S tiskalnikom, najetim pri Birotehni, se lahko vi osredotočite na posel, mi pa bomo poskrbeli za nemoteno delovanje vašega tiskalnika. Vaš čas je dragocen, zato ga izkoristite za tisto, kar šteje.

  • Vzdrževanje Obstoječih Naprav: Poleg tega se ukvarjamo tudi z vzdrževanjem vaših obstoječih tiskalnikov in fotokopirnih strojev. Cena vzdrževanja se obračuna na kopijo, kar vam omogoča natančno kontrolo stroškov.

  • Inovativne Rešitve: Naša ponudba zajema širok izbor tiskalnikov, fotokopirnih strojev in multifunkcijskih naprav. Izbirate lahko med vrhunskimi rešitvami, prilagojenimi vašim potrebam.

Postanite del naše zgodbe za boljši svet. Najemite tiskalnik, ki ni le naprava, temveč vizija trajnosti in pripravljenost na prihodnost.

 

Birotehna - Pioneering Your Future

Za ponudbo in informacije nas kontaktirajte

 

T: 01 5853 782

 

M: 041 223 893

 

E: tomaz.zabnikar@birotehna.si